"I will use a one-off Turkish language for my response to people from the Turkish community who do not speak English."
Bu sizlere yazacağım son mesaj olacaktır çünkü saygı çerçevesini çoktan aştınız. Sizi engelleme sebebimde bitforex’i savunduğum için değil, saygısızlığınızdan dolayıdır. Sizin arkanızdan açıklama yapacak biriside değilim çünkü bunun hiçbir önemi yok.
Benim bitforex’le herhangi bir ilgim ve bağlantım yoktur. Referanslı linkten gelen gelire ihtiyacı olan biriside değilim, bunu bu zamana kadar fark etmiş olmanız lazım. Bitforex’in bana para verdiği gibi akla mantığa sığmayacak gibi bir durumda yoktur. Ben Grin’e gönülden bağlı ve bu zamana kadar karşılıksız bilgi veren birisiyim. Bunu yaparken de kimseden hiçbir şey ve referanslı linkimden üye olun gibi bir teklifte bulunmadım.
Ben bu konuyu ilk başta sizden dinledim ve devamında telegram üzerinden bitforex’in müşteri hizmetlerine sizler için sordum. Onlardan aldığım yanıt, sizlerin bakiyesinde o kadar para olmamasına rağmen, perpetual işlem sonucunda, Grin adetlerinizin devasa oranda arttığıydı. Bununda borsa üzerindeki bir hatadan kaynaklandığını, düzeltip size bildirdiklerini söylediler.
Her şey bundan ibaret.
Bu konunun benimle bir ilgisi yok. Benim bir borsayı savunduğum veya kullanın diye bir önerimde yok. Sadece Grin alınabilecek kaynakları belirtip, Grin++ gibi ironbelly gibi cüzdanların nasıl kullanıldığını ve nasıl para çekildiğini anlatan birisiyim. Kimseye borsada paralarınızı tutunda demiyorum.
Sizlere verebileceğim son tavsiye, eğer bu durumda haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, tüm işlem kayıtlarıyla birlikte, Cumhuriyet Baş Savcılığına müracaat etmenizdir. Onlar Bitforex borsasına ulaşıp, konuyu soruşturabilirler.
Sizler saygınızı aşırı derecede bozsanız da, 2 senedir her gün size bilgi vermeye çalışan birine karşı akla mantığa sığmayacak ithamlarda bulunsanız da, ben veda ederken saygımı bozmayacağım. Umarım sorununuzu çözersiniz, sağlıcakla kalın.